Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

The Art of Self-Love (weekend intensive)

11/06/2022 @ 12:00 - 12/06/2022 @ 18:00 UTC+1

The Art of Self-Love (weekend intensive)
The Art of Self-Love

Verlang jij erna jezelf met helderheid te zien? Een diepe verbinding met jezelf en de wereld om je heen aan te gaan? Ben je moe van de belemmerende krachten die maken dat je niet in je hoogste potentieel gaat staan – maar weet je niet goed waar je moet beginnen?
Dan is deze workshop voor jou!

In dit weekend retreat zullen we dieper in het emotionele lichaam duiken en onderzoeken welke facetten ons in de weg staan om liefde toe te laten. We zullen werken met de met de meest onderdrukte en geïsoleerde delen van onszelf en ontdekken dat hierin juist ons ‘inner gold’ en onze individuele giften verscholen liggen.

Middels Self-knowledge exercises, Levens coachings, Actieve meditaties, Emotional and Inner child work, tantra rituelen en Rebirthing, zul je de sleutels ontvangen om je leven op een praktische en blijvende wijze te transformeren en bekrachtigen. En de vrijheid en intimiteit te vinden die we wezenlijk verlangen.

Een pad van liefde
Liefde is niet een energie die we na hoeven te streven. Liefde is geen bestemming waar we waardig voor hoeven te zijn. Liefde is onze natuurlijke staat. Toch paradoxaal genoeg, zijn we dit vaak vergeten en hebben we op diverse fronten een afscheiding gecreëerd.

Binnen deze training zullen we bekijken wat ons in de weg staat om liefde te ontvangen. Het is een ‘diepe duik’ in je onderbewuste waarin beperkende geloofsovertuigingen uitgedaagd zullen worden, gestagneerde emoties los gelaten zullen worden, en er ruimte opent voor een nieuw constructief, liefhebbend perspectief op jezelf en het leven. Stukje bij beetje zullen we gaan openstaan voor de mogelijkheid dat alles wat ik ooit gewild heb – liefde, vreugde, vrijheid, vrede, waarheid – al binnen in me is.

Inhoud van de workshop
De reis zal er een zijn waarbij we hoofd en hart, lichaam en geest, spiritualiteit en seksualiteit, verenigen. We zullen diverse teachings en meditatie technieken verkennen om gevoelens van schuld, schaamte en angst los te laten die ons in de weg staan in ons volledige potentieel te staan en onze giften met de wereld te delen.

We zullen alleen werken, met partners en in het groepsveld. De focus zal uitgaan naar heling, Self-empowerment en het weer leren luisteren naar de intelligentie van je systeem.

Je kunt de volgende oefeningen verwachten:

 • Life coaching and healing
 • Osho dynamische meditatie
 • ‘Emotional release’ technieken
 • Vergevingsritueel
 • Hart ceremonie
 • Inner child work
 • Lichaamsbewustzijn
 • Interactieve oefeningen om met bewustzijn je grenzen te leren herkennen

Voor wie
Dit weekend retreat is voor jou als je:

 • Een persoonlijke verkenning wilt naar vrijheid en verlichting
 • Oude patronen en gedachten los wilt laten die je weerhouden werkelijk in je kracht te staan
 • Op een authentieke manier wilt verbinden met het leven, jezelf en anderen
 • Wilt ontdekken wie of wat je bent in de essentie

Gun jezelf deze reis en zeg volmondig JA tegen jezelf! JA te zeggen tegen alle facetten van het leven!!

Over Lotte
Lotte heeft een gegronde achtergrond in yoga, boeddhisme, non-dualiteit, psychosomatisch werk en tantra. Voor haar zijn al deze paden een middel om te onderzoeken wie of wat we werkelijk zijn. De intentie dat iedereen het recht heeft zijn hoogste potentieel te kennen en zich vrij te voelen, drijft haar.

Informatie
De workshop duurt 2 dagen van 12:00-18:00.
Taal: Nederlands
Locatie: Yoga Studio Kokos in Beverwijk
Prijs: €160

Details

Start:
11/06/2022 @ 12:00 UTC+1
End:
12/06/2022 @ 18:00 UTC+1
Website:
https://www.yogastudiokokos.com/events/

Organizer

Lotte

Venue

Yoga Studio Kokos
Breestraat 95-2
Beverwijk, Noord-Holland 1941EG Netherlands
+ Google Map
View Venue Website