Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tantra verdieping: A Journey Into Wholeness

26/10/2019 @ 13:00 - 27/10/2019 @ 19:00

€160,00
Deze tweedaagse verdiepingsworkshop is een reis terug naar liefde, vrijheid en vertrouwen.
 
Hoeveel mensen verlangen ernaar om werkelijk gezien te worden? Om een diepe verbinding aan te gaan met onszelf en de wereld om ons heen? Onszelf met helderheid te zien in onze ware essentie? Dit weekend retreat is een unieke levensveranderende kans om voor jezelf te gaan staan en in je volledige potentieel te groeien. Middels levens coaching, tantra rituelen en ‘conscious dance meditation’ zul je de sleutels ontvangen om je leven op een praktische en blijvende wijze te transformeren en bekrachtigen. En de vrijheid en intimiteit te vinden die we wezenlijk verlangen.

Een pad van liefde
Liefde is niet een energie die we na hoeven te streven. Liefde is geen bestemming waar we waardig voor hoeven te zijn. Liefde is onze natuurlijke staat. Toch paradoxaal genoeg, zijn we dit vaak vergeten. En hebben we op diverse fronten een afscheiding gecreëerd. Tantra is een pad dat ons helpt om weer te herinneren wie of wat we werkelijk zijn. En ons leert alle facetten van onszelf te koesteren en omarmen. De tantrische manier van liefhebben is er geen van doen, maar van toestaan. Het toestaan om liefde binnen te laten. Het toestaan om liefde weer vrij te laten stromen. Het enigste wat ons vaak in de weg staat is een verhaal van waardigheid. Binnen deze training zullen we bekijken wat er in de weg staat om liefde te ontvangen. Waar houd ik nog vast aan oude verhaallijnen en patronen? Wat weerhoud mij om werkelijk in mijn kracht te staan? Stukje bij beetje kunnen we gaan bekijken welke beperkende overtuigingen ons nog in de weg staan. En open gaan staan voor de mogelijkheid dat alles wat ik ooit gewild heb – liefde, vreugde, vrijheid, vrede, waarheid – al binnen in me is.
Inhoud van de workshop
De reis zal er een zijn waarbij we hoofd en hart verenigen, lichaam en geest, onze seksualiteit en spiritualiteit. We zullen diverse teachings en meditatie technieken verkennen om gevoelens van schuld, schaamte en angst los te laten die ons in de weg staan in ons volledige potentieel te staan en onze giften met de wereld te delen.
We zullen alleen werken, met partners en in het groepsveld. De focus zal uitgaan naar heling, empowerment en het weer leren luisteren naar de intelligentie van je systeem.
Je kunt de volgende oefeningen verwachten:
– Life coaching and healing
– Osho dynamische meditatie
– ‘Emotional release’ technieken
– Vergevingsritueel
– Hart ceremonie
– Dans improvisatie oefeningen
– Interactieve oefeningen om met bewustzijn je grenzen te leren herkennen
Voor wie
Ben je klaar om volmondig JA te zeggen tegen alle facetten van het leven? Ben je klaar om angsten en geprojecteerde overtuigingen achter je te laten en in je volledige potentieel te staan?
Dit weekend retreat is voor jou als je:
– Een persoonlijke verkenning wilt naar vrijheid en verlichting
– Oude patronen en gedachten los wilt laten die je weerhouden werkelijk in je kracht te staan
– Op een authentieke manier wilt verbinden met het leven, jezelf en anderen
– Wilt ontdekken wie of wat je bent in de essentie
Over Lotte
Lotte heeft een gegronde achtergrond in yoga, boeddhisme, non-dualiteit, dans en tantra. Voor haar zijn al deze paden een middel om te onderzoeken wie of wat we werkelijk zijn. De intentie dat iedereen het recht heeft zijn hoogste potentieel te kennen en zich vrij te voelen, drijft haar.
Informatie
De workshop is in het Nederlands.
De workshop duurt 2 dagen van 13:00-19:00.
Prijs: €160

Details

Start:
26/10/2019 @ 13:00
End:
27/10/2019 @ 19:00
Cost:
€160,00
View Event Website

Venue

Yogaschool Noord NDSM
Plotterstraat 24
Amsterdam Noord, 1033 RX Netherlands
+ Google Map
View Venue Website